fbpx
Conditii de utilizare a Site-ului milanacademy.ro
  • 1. Continutul Site-ului
  • 2. Utilizarea Site-ului
  • 3. Limitarea raspunderii ASFCN MILAN ACADEMY
  • 4. Politica de confidentialitate
1. Continutul Site-ului

1.1. Informatiile publicate pe Site sunt informatii de interes general despre ASFC MILAN ACADEMY (proprietatea Asociatiei Sportive Fotbal Club Nicola, cu sediul in Craiova, CUI 36359170), inclusiv cele ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola ca fiind de interes real pentru utilizatori.
1.3. Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele sau si publicate pe Site.
1.4. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola precum si ale partenerilor sai promovati pe Site, prevazute de legislatia in vigoare.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

3. Limitarea raspunderii Asociatiei Sportive Fotbal Club Nicola

3.1. Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site si care provin din surse externe.
3.2. Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice, in orice moment, orice informatie de pe Site.
3.3. Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

4. Politica de confidentialitate

4.1. Accesarea Site-ului milanacademy.ro – implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale (in cazul in care acestea sunt solicitate a fi introduse in campurile speciale de pe Site) sa fie pastrate si prelucrate de  Asociatia Sportiva Fotbal Club Nicola.  Politica de confidentialitate poate fi consulatata aici.

Meniu