fbpx

2% PENTRU ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB MILAN ACADMEY

REDIRECŢIONEAZĂ 2% din impozitul pe venit către Asociația Fotbal Club Milan Academy  pentru proiectele noastre de promovare a educației prin sport!

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune direcţionarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.) doreşte. Practic în acest fel dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Redirecţionarea  este  gratuită,  adică  nu  duce  la  nici  o cheltuială  suplimentară  pentru persoana care completează formularul respectiv. Suma NU reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental.

Daca doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ati plătit statului pentru salariul din anul 2018, să sprijiniţi activitatea clubului nostru, descărcați formularul de mai jos, până la data de 15 MARTIE 2019.

  1. Descărcaţi  formularul 230 precompletat cu datele clubului: Formular 230 (este precompletat anul 2019 deoarece se face referire la impozitul pe venit din anul financiar încheiat, 2017);
  2. Completati formularul cu datele dumneavoastra;
  3. Trimiteti formularul completat la adresa de e-mail: contact@milanacademy.ro;

 

Daca doriţi mai multe informaţii în legătură cu această procedură, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

E-mail: contact@milanacademy.ro

Telefon: 0770336758 Laura Gavrilă

Meniu