fbpx

Micuții fotbalisti înscrisi la școala de fotbal Milan Academy au participat pe 13 decembrie, pentru al treilea an consecutiv, la petrecerea de Crăciun, unde au avut parte de o multime de cadouri si surprize. Petrecerea a fost organizată de E-TWOW, principalul finanțator al academiei. Punctul culminant al evenimentului a fost vizita lui Moş Crăciun, care a venit încărcat cu cadouri pentru juniorii academiei.

Planuri pentru noul an

Pentru 2020, Andreea şi Ovidiu Pașoi Sîrbu, investitorii academiei, împreună cu Jan Viorel Nicola, managerul școlii de fotbal, au multe planuri de dezvoltare. În primul rând, cei trei doresc să mărească numărul de antrenori din staff-ul tehnic şi numărul jucătorilor de mare calitate.

Totodată, ca în fiecare an, echipa Milan Academy va participa la un meci al echipei de fotbal AC Milan pe stadionul San Siro din Italia, împreună cu copiii din academie. Parinții juniorilor au și ei posibilitatea să meargă în vizită la clubul italian.

În ceea ce privește baza sportivă, planul este modernizarea ei cu un un teren acoperit cu balon. Proiectul se află în curs de implementare, iar conducerea academiei speră să îl finalizeze cât mai curând. Totodată, bazându-se pe sprijinul unuia dintre sponsorii școlii de fotbal, conducerea academiei speră că în anul următor va reuși să finalizeze și construcția unei tribune pe stadionul din Mischii.

Înscrierile la academie se pot face pe site-ul oficial milanacademy.ro, la numărul de telefon 0764.863,444 sau în cadrul showroom-ului E-TWOW de pe Calea București Nr.21, Bl15A.

Articolul intreg il regasiti pe gds.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu