fbpx

E-TWOW Romania, partenerul si sponsorul principal al scolii de fotbal Milan Academy Craiova, a deschis recent primul fan store AC Milan din România. Magazinul se găsește în incinta showroom-ului E-TWOW de pe Calea București Nr.21, Bl15 A, parter și dispune de o gamă variată de echipamente de joc și de antrenament, autentice AC Milan. Întrucât clubul Italian se bucură de un număr mare de suporteri în România, fan store-ul AC Milan a avut success din primele zile după deschidere.

Milan Academy – Primul parteneriat de success cu AC MILAN
Colaborarea cu prestigiosul club Italian a început o data cu deschiderea școlii de fotbal de la Mischii, una dintre cele mai dezvoltate baze sportive din Oltenia. În cadrul academiei de fotbal, juniorii talentați beneficiază de condiții de antrenament aliniate la cele mai înalte standarde Europene, dispunând de vestiare, dușuri și tribune moderne, dar și de o zonă de relaxare pentru părinti și suporteri. Din sezonul următor, academia va dispune și de sală de sport proprie, mijloace de transport și nocturnă pe stadionul principal.

Juniorii de la academie s-au bucurat recent și de vizita lui Mauro Bertoni -supervizorul clubului italian. Bertoni a vizitat academia pentru a patra oară și a fost extrem de încântat de ultimele imbunătătiri aduse bazei sportive. Copiii s-au pregătit intens pentru vizita lui Bertoni, și timp de o săptămana au avut ocazia să se antreneze sub supravegherea lui directă. Pentru a aduce valorile clubului Italian și mai aproape de academie, copiii vor avea oportunitatea să meargă pe 27 Octombrie la meciul Milan-Sampdoria ce se va juca pe stadionul San Siro din Milano. Copiii vor intra în contact direct cu echipa pe tot parcursul vizitei. Vor fi așteptați de jucători la autocar și vor putea chiar și să intre pe teren la meci, de mană cu jucătorii lor preferați.

Inovatie si performanta
Recunoscută pe plan internațional pentru inovațiile din domeniul vehiculelor electrice pe 2 roți, compania E-TWOW pare să susțină performanța în toate formele ei. Colaborarea cu Milan Academy va continua și pe viitor, oferind juniorilor talentati posibilitatea unui viitor strălucit în lumea fotbalului. Înscrierile la academie se pot face pe site-ul oficial milanacademy.ro, la numărul de telefon 0764 863 444, sau în cadrul showroom-ului E-TWOW de pe Calea București Nr.21, Bl15A Parter.

Program Magazin: L-V: 10:00-19:00; S: 11:00-15:00; D: Inchis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu