fbpx

Înființată anul trecut, Academia AC Milan din Craiova, care activează în fotbalul județean sub denumirea Asociația Sportivă Fotbal Club Nicola, a primit în aceste zile vizita lui Mauro Bertoni, scouter și director tehnic al școlilor deschise în întreaga lume ce poartă însemnele clubului italian. Trimisul lui AC Milan a vizitat baza sportivă a „diavolilor“ craioveni de la Mischii, iar ieri a susținut o conferință de presă împreună cu Jean Nicola, fondatorul academiei din România.

Jean Nicola, mândru și optimist

De introducerea și prezentarea lui Mauro Bertoni s-a ocupat Jean Nicola, care s-a arătat mândru de realizările de până acum și optimist în privința descoperirii viitorilor fotbaliști.

„Mauro Bertoni este supervizorul Academiei AC Milan de la Craiova. Avem un contract cu clubul italian, iar Mauro Bertoni vine de patru ori la Craiova să supervizeze tot ce înseamnă activitatea noastră. Asta este prima vizită, iar următoarea va avea loc în aprilie. Actele de colaborare cu AC Milan s-au semnat anul trecut, în august, iar noi am dat drumul efectiv din septembrie la acest proiect. Sunt câteva luni de când ne-am afiliat la AJF Dolj, avem patru echipe înscrise în campionatul județean, și din punctul meu de vedere este un lucru benefic, ținând cont că lumea se înscrie în continuare. Sper să reușim să aducem cât mai mulți copii la Craiova, iar în viitor să dăm și clubului AC Milan juniori talentați de la academia noastră. Este prematur să propunem juniori clubului AC Milan. În schimb, vă pot spune că anual clubul mamă ne cere patru copii, pe care trebuie să-i trimitem la Milano în practică. Anul acesta, noi nu putem să respectăm acest lucru, pentru că nu avem grupele 2001, 2002, 2003 și 2004. Probabil că la anul vor fi 2004, 2005 și 2006, și atunci vom trimite și noi“, a spus Jean Nicola.

Articolul intreg il gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu