fbpx
Franciza academiei este sustinută financiar și administrată de către conducerea E-TWOW România, reprezentată de Andreea și Ovidiu Pașoi Sîrbu. E-TWOW este lider mondial în domeniul trotinetelor electrice, având fabrici în România și în Jinhua, China. Compania dezvoltă și soft pentru trotinete electrice și soluții de închiriere în regim de Ride Sharing. De-a lungul timpului, E-TWOW a susținut financiar sportivi locali talentaţi, dar Milan Academy este de departe cel mai ambiţios proiect sportiv întreprins de E-TWOW.

 

Printre actiunile intreprinse de E-TWOW putem enumera:

  • Finantarea continua a proiectului;
  • Modernizarea bazei sportive de la Mischii – cladiri, doua terenuri de fotbal, in colaborare cu Primaria localitatii Mischii;
  • Reabilitarea vestiarelor, mobilierului, a bailor;
  • Achizitionarea echipamentelor sportive;
  • Investitii permanente in functionarea scolii – inchiriere sali de sport, plata utilitatilor;
  • Organizarea turneelor si finantarea participarii la competitii;
  • Promovarea imaginii Academiei;

Investitii viitoare:

  • Achizitionarea unui microbuz pentru transportul zilnic al elevilor

Avem incredere in acest proiect, ne bucuram pentru reusita de a atrage si alti sponsori si suntem mereu deschisi unor noi colaborari. Speram ca impreuna sa reusim performante care sa puna scoala de fotbal din Romania pe harta celor mai importante astfel de scoli, din lume.

Despre Companie

E-TWOW este parte a unui concept internațional, care, prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, a realizat vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare.

Echipa este una entuziastă, realizată din profesioniști, întotdeauna pregătiți pentru noi provocări și mereu în contact cu utilizatorii vehiculelor E-TWOW.

Promovăm ineditul și inovația și le oferim clienților noștri o alternativă pe care nu și-au imaginat-o, dar care va deveni indispensabilă pentru ei.

Îmbinând experiența în domeniul mecanic și electric cu pasiunea și necesitatea creării unor soluții inovative de transport, echipa noastră a realizat cele mai bune vehicule electrice pe doua roți.

Ne bucurăm de recunoaștere internațională, primind numeroase patente care atestă unicitatea și inovativitatea vehiculelor E-TWOW.

Meniu