fbpx

Va multumim pentru ca ati achizitionat produsul/produsele AC Milan! Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos!

Prezentele conditii se aplica doar produselor achizitionate online.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, conform OUG34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf ).

In cazul in care clientul opteaza pentru livrare la domiciliu, termenul de 14 zile calendaristice decurge din momentul receptionarii produsului (conform OUG34/2014, Art.9, al.2.lit.b). Consumatorul poate opta fie pentru schimbarea produsului cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut de profesionist sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare.

Momentul incheierii contractului pentru comenzile online cu livrare la domiciliu este momentul in care consumatorul a achitat factura fiscala emisa de catre comerciant pentru produsul respectiv.

Pentru solicitari de retur/inlocuire, clientul va transmite o cerere de retur, anume o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail: contact@milanacademy.ro sau fax), conform modelului din anexa B la OUG34/2014, care sa contina toate detaliile privind datele de identificare ale cumparatorului, tipul si modelul produsului care face obiectul returului, datele de identificare ale documentului de comanda, de plata si primire ale produsului, data formularii cererii  si o va expedia catre adresele oficiale de e-mail si/sau postale ale comerciantului. Dupa primirea raspunsului din partea noastra, in momentul in care expediati produsul catre adresele comunicate, va rugam sa ne transmiteti firma de curier agreata de dumneavoastra si numarul awb-ului pentru a urmari expeditia. Clientul are obligatia legala de a expedia produsul catre adresa comunicata, in termenul de maxim 14 zile calendaristice de la transmiterea raspunsului de primire a cererii de retragere de catre profesionist. Clientul conform reglementarilor legale suporta costurile de transport aferent returului, responsabilitatea privind integritatea coletului intra in atributia clientului si a firmei alese de acesta.

Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite si in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte si toate documentele cu care au fost livrate. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate modificari  sau care au urme de folosire excesiva.

Comerciantul isi rezerva dreptul ca, in momentul receptionarii produsului de la client, sa evalueze produsul si sa verifice daca a suferit alte modificari. Conform OUG34/2014 comerciantul va diminua pretul produsului, aceasta diminuare a pretului va fi transmisa pe adresa de mail/corespondenta indicata de catre client. Dupa confirmarea acestuia se va emite documentul fiscal de retur si vira suma aferenta sau livra un alt produs conform alegerii clientului.

Rambursarea se va face prin transfer in contul bancar transmis neechivoc de consumator. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 14 zile de la data de la care cererea de retur a fost receptionata de catre vanzator.

 

Puteti returna produsele:

– prin curier, la adresa sediului nostru : Strada Calea Bucuresti, NR 21, BLoc 15A, parter, Craiova, Dolj  

  • Taxa de transport pentru returnarea produselor va fi suportata exclusiv de client (exceptie fac produsele neconforme)
  • Se foloseste acelasi tip de serviciu pentru transport cu care s-a facut expedierea (curier rapid, orice companie); nu vor fi acceptate retururile trimise prin Posta Romana

Am luat la cunostiinta,

Client

Semnatura

Meniu